Abv chat. ABV Chat

чат бг, абв чат, abv chat, shakeit чат

Abv chat

Паролата е чувствителна към големината на буквите. Ако има между параметрите - поставя се само единия от тях. You will able to find many for yourself on the site. С долната команда пишете паролата в малко прозорче и със звездички. Трябва да сте се identify като Founder. Това не може да се каже за всеки един, но винаги ще откриете приятна компания според вкуса ви.

Next

Команди

Abv chat

Хора, които винаги са се възприемали преди всичко като потребители, а не като богопомазани администратори и оператори. If you want to meet with Turkish people who are living on Bulgaria, it will be a quality chat site for you. Ако канала е с някои от режимите +ikl и няма режим +p, хората в канала ще видят, че искате да влезете. Легенда: Параметрите, означени с са задължителни - от тях зависи работата на командата. .

Next

Помощ

Abv chat

За някои от командите е необходимо nick-а ви да е регистриран преди определено време. You can also meet with these girls too. За да изтриете някой с равен или по-голям level от вашия, трябва да се identify за канала. Modes със знак - са забранени за поставяне, а тези с + се поддържат включени. Кани ви в канала или изпраща съобщение на nick с покана за канала. The site is quite popular in Balkan countries, you can also find partners from different countries.

Next

app.kahnsfinewines.com

Abv chat

Ако използвате хостмаска, която не е във вашия списък за достъп, трябва да се identify. Може да го изтриете по номера му от list-a. Bulgaria girls are famous with their beauty in Eastern Europe and many men would like to meet with one of these girls on Internet. Това е място, където можете да общувате с хора от различни краища. Ако nicka-a е бил главен nick, следващия nick във връзката става главен. Предимства: еднократен ident, общи memos, еднакъв достъп до канали. Не можете да препратите съобщение, което е получено от канал.

Next

Abvchat

Abv chat

Потребителите с режим +i на nick-a не се показват. Място, където има и приятен чат, и хора, които могат да Ви бъдат приятели. If you would like to use these free features of the site, you will need to go to main page of the site. Ние сме малък, но задружен екип, с ясно изявени относно , който ще застане пред вас с лицата, имената и опита си! There are also many Turkish people on this site. Ако канала е заключен с режим +k, трябва да укажете ключ key за влизане. С втората команда пишете паролата в малко прозорче и със звездички.

Next

Abvchat

Abv chat

There are also many Romanian girls on the site. Може да зададете време time, за което да важи този akick. Безплатни чат канали, чат онлайн без задължителна регистрация. Не можете да отговорите на съобщение, което е получено от канал. You can also use this application in English and many other languages too. В третата команда 300 е времето на действие на забраната в sec. Хора, които търсят стабилност както в отношенията помежду си, така и в отношенията с потребителите на тази социална услуга.

Next