Tantra jylland. TantraVision

tantra massage århus

Tantra jylland

Den har kun, som formen ses i dag i Vesten, eksisteret i 40-50 år. Efter æringen inviteres du ind i tantramassagen der foregår på en madras på gulvet. En Tantramassage i møde med mig, er en invitation ind i lyst, en lyst som er ubetinget — dvs hinsides krav eller forventning. Alle mine erfaringer fra både lange og korte uddannelser, retreats, Vipassana, udenlandsrejser, kurser, samtaler samt de sidste års erfaring som professionel Tantra massør gør, at jeg bevæger mig ud fra et rigt grundlag af erfaringer med mennesker og min egen krop. Det betyder, at jeg kun gør det, jeg har lyst til. Det er en invitation til at mødes, i en sanselig og sensuel helkrops oliemassage, i et smukt livsforvandlende og magisk rum, i nærvær, lyst, nydelse og kærlighed. Din energi bliver så løftet opad, og på denne måde kan du forblive i fuld kontrol over energien.

Next

Tantramassage til Mænd

Tantra jylland

Shakti er en guddommelig kvindelig kraft, der opfattes som gudens styrke og skaberkraft, ofte personificeret i gudinden Durga, Shivas hustru. En massage kan ses som en dans. Hele fællesskabet emmer af ro og velvære. Det kan sammenlignes med en flue, der sidder på din arm — i forsøg på at fange den, vil den bevæge sig. I tiden er inkluderet tid til en samtale før og efter massagen, tid til et brusebad, og en tantramassage med eller uden yonimassage hvis du er kvinde. Nøgenhed og intimitet Nøgenhed er den allermest naturlige form vi har.

Next

tantra massage århus

Tantra jylland

Den giver dig mulighed for at gå på opdagelse og nyde din egen krops sensualitet og lyst. Generelt for vores tantra massager er, at vi inviterer ind i opmærksomhed, sansning, nærvær og bevægelse. Herefter vil jeg fordele massageolien med lange blide strøg på din krop. Det kan anbefaledes at afsætte lidt tid bagefter til at mærke virkningen af massagen. Skulle det ske, at en af os i løbet af snakken mærker et nej til at forsætte med massagedelen, er det hermed en gensidig aftale at kunne sige fra for begges vedkommende. Shiva opfattes som ødelæggeren og genskaberen.

Next

Mahamudra tantra massage og Thai yoga massage i Aarhus og Randers

Tantra jylland

Kærligt velkommen til , , og for mænd og for kvinder — for par og for singler i Aarhus og Randers. Jeg vil selvfølgelig kommentere disse spørgsmål her på min hjemmeside, og jeg vil bede dig læse det, inden du tager yderligere kontakt til mig. Og som udgangspunkt er der ingen enstavelsessvar på disse spørgsmål. Når der opstår et meget sanseligt og intimt møde mellem to mennesker, som alene består af berøring i lyst eller begær, er dette i min beskrivelse i allerhøjeste grad også meget seksuelt; elskov. Bevægelse i hvad sanses rart i mig.

Next

Tantramassage Aalborg

Tantra jylland

Sanser, opmærksomhed, lyst samt intuition er enorme vejvisere i mit liv. Men du vil opleve at erfare de mange nuancer, der er i kontakt og i din sexualitet. Du stiller måske dig selv en masse spørgsmål i forbindelse med din undersøgelse af Tantra og Tantra massage? Mange mennesker er tynget af den moderne livsstil og har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til den naturlige afspændte tilstand så vi kan forbinde os bevidst til glædens flow. Alt det du får øje på i fortsatte massager kan ses som teleobjekt på liv og relateren som helhed. Er det sex penetration eller kun berøring? Ja og nej som én bevægelse, og hverken det ene eller det andet.

Next

Shiva Shakti Tantra Massage

Tantra jylland

Må jeg bevæge mig, eller skal jeg ligge helt stille? Efter den indledende samtale klæder vi begge om til sarong, hvis du ikke selv har en med kan du låne en. Når man praktiserer yoga nidra efter en tantramassage giver det de vækkede erotiske energier mulighed for at styrke tilstanden af afspænding og af at træde ud af sindets begrænsninger. Du får lige mulighed for at ligge lidt og mærke effekten af massagen. Tantramassagen er relativ ny Tantramassagen er et relativt nyt fænomen. Hvis for sent afbud opkræves det fulde beløb.

Next

tantra massage århus

Tantra jylland

Og det kan også være jeg bringer noget på bane. I en anerkendelse af hvad er, opstår frihed. Du kunne måske stille spørgsmål som: Hvad er en Tantra massage i møde med dig — og hvad er det ikke? En tantramassage er et møde i frihed og bevægelse, og du kan til enhver tid frit bevæge dig væk fra eller henimod det du sanser, og dermed påvirke massagens forløb. I en tantramassage arbejder samme princip. Det arbejde som du — og dine tantrakolleger — gør skaber en positiv og varig forandring i mænd som mig. Jeg har kun to gang før mærket kraftfuld energi og set farver og former. I mødet er det muligt at følge sin impuls, hvor det sker opmærksomt, blidt, langsomt og uden at holde fast.

Next

Sanselig Mahamudra tantramassage i Aarhus og Randers (Jylland)

Tantra jylland

Ved at være opmærksom og sanseligt til stede vækkes din naturlige lyst, og rummet inden i dig kan udvide sig. Denne nysgerrighed er kilde til mange erfaringer. Du får erfaring gennem erfaring. Et møde i sansning og bevægelse. Balance mellem krop og sind giver ro og øget livskvalitet. Hvis vi rent sprogligt modtager en invitation, kan vi med ord sige ja tak eller nej tak.

Next