Tu tu tusindben sang. Từ điển Cambridge tiếng Anh

Tusindben (Testo)

Tu tu tusindben sang

Et tu-tu-tusindben, der blot kan li' at ha det sjovt. Jeg bliver selv utrolig ispireret i blogland, så jeg håber du kan finde inspiration på min blog. Vi er 10 her idag, men i aften kommer mine 2 andre søskende og så ender vi på 16. Vi bor i hus nær København, har to katte, Mis og Molly og en labrador - Alma. Tio: er vores dejlige hanhund på 5 år. Sammen med Mads har jeg to skønne unger, Emilie fra august 2007 og Elias fra september 2010.

Next

Từ điển Cambridge tiếng Anh

Tu tu tusindben sang

Et tu-tu-tusindben, en hva'-hva'-hvaffor en? Han var hoppet ud fra deres have og ind af lågen til Freja. Resultatet gi'r mig svar på hvem jeg var Et tu-tu-tusindben, en hva'-hva'-hvaffor en? Jeg' en tusindben og jeg mangler en Ligesom dig, vil du ik' være min øjesten? Syr, hækler, klipper-klistrer og hvad jeg nu ellers finder på. Det var ikke så sjovt, det var meget flovt, det var bedre end at gå med numsen bar. Et tu-tu-tusindben, der blot ka' li' at ha' det sjovt Et tu-tu-tusindben, var altid på en grønnegren Et tu-tu-tusindben, var ikke til at standse Et tu-tu-tusindben, en væ-væ-værre en Et tu-tu-tusindben, ka' li' at ha' det sjovt Et tu-tu-tusindben, en hva'-hva'-hvaffor en?. Không được sao chép, lưu trữ trong một hệ thống truy xuất hoặc truyền tải dưới bất cứ một hình thức hoặc phương tiện nào như điện tử, cơ học, sao chép, thu âm hoặc tương tự, mà không được sự đồng ý bằng văn bản của người giữ bản quyền. Tios far var naboens Border Collie. Og så talte jeg, vil du tænke dig? Traktor: et af Caspers ynglings legetøj, han elsker at køre frem og tilbage med den.

Next

en sang....

Tu tu tusindben sang

Er lige i humør til tu tu tu tusindfryd lalalalaaa. Elsker at være kreativ mangler ca. Børnebanden Maria og Thomas har lavet en version af Tusindben i 1990, men det er ikke den originale. Et tu-tu-tusindben, der godt kan lide at danse Fæ-fæ-fænomen, en hva'-hva'-hvaffor en? I Tusindbensparken har vi omdannet træer til et stort område for børn og barnlige sjæle med opfordring til leg og bevægelse. Heldigvis er der mange ben at holde fast i undervejs! Bloggen vil især indeholde indlæg om de kreative ting jeg kaster mig ud i, både i form af kager, syning og andre hobbyting. I en rengesten, syd for Nordathen, blev jeg født uden at vide hvad jeg var for en. Dr Phil Tu Tu Tusindben Lyrics I en rendesten syd for Nordathen Blev jeg født uden at vide hvad jeg var for en Det var ik' så sjovt, det var meget flovt Det var bedre end at gå med numsen bar Men en skønne dag var der en der sagde Hør nu her, hvad er det at du har masser af? Men hvis du finder info om min sang, så snakker jeg med dørmanden og skaffer dig ind.

Next

DR PHIL TU TU TUSINDBEN LYRICS

Tu tu tusindben sang

I Tusindbensparken finder du også små hytter og huse, som du kan lege både inden i og uden på. For en af Tios søstre flytter hjem til os. Et tu-tu-tusindben, var altid på den grønne gren, et tu-tu-tusindben, var ikke til at standse Et tu-tu-tusindben, en væ-væ-værre en, et tu-tu-tusindben ka lide at ha det sjovt. Jeg er årgang 1975, mor til Casper fra marts 2012, Kaja fra september 2010, bonusmor til Pi fra 2003 og til et par store piger fra 1992 og 1989. Et tu-tu-tusindben, en hva'-hva'-hvaffor en? Smeden har også været venlig at lave ringe og hestesko, så du kan træne din kastearm og dit øjemål.

Next

Kreakuller & Krudtuglen: Tu

Tu tu tusindben sang

Et tu-tu-tusindben, der blot ka' li' at ha' det sjovt Et tu-tu-tusindben, var altid på en grønnegren Et tu-tu-tusindben, var ikke til at standse Et tu-tu-tusindben, en væ-væ-værre en Et tu-tu-tusindben, ka' li' at ha' det sjovt See also:. Et tu-tu-tusindben, der godt kan lide at danse. Danser hip-hurra og så var jeg vare en gift i samme nu Et tu-tu-tusindben, en hva'-hva'-hvaffor en? Igår aftes var vi et smut i poolen og da de små var lagt, gik der ellers gang i turneringerne. Tất cả bản quyền đã được đăng ký. Og så talte jeg, vil du tænke dig? Total råhygge: Vi er i sommerhus og hygger.

Next

Boldreels kreative hjørne: T for Tu

Tu tu tusindben sang

Området har fået navn efter et tusindben, fordi nogle af træerne vi har udvalgt ligner kæmpestore tusindben med strittende ben grene i alle retninger. Jeg bor i Køge sammen med min kæreste, vores 2 hunde og selvfølgelig vores elskede børn. Hvis ikke de kan, så er Kaj og Andrea næst på listen. Tusindbensparken ligger lige bagved Stakladen, så når mor og far har fået baghjul, kan de sidde og nyde en kop kaffe, mens ungerne stadig har mod på masser af leg. Han er søn af vores labrador Freja. Der blev spillet Air-hockey, Bordtennis, Pool og Dart. Resultatet gir mig svar på hvem jeg var.

Next